Sunday, December 14, 2008

KonfoM aku gelak smpai MaTi


ha,entri aku tyme nih pendek jek coz bnde yg jadi pn pendek jek wlaupn dtgk oley org yg tnggi...
adoih,tah camne tah tadi aku de lak tringin nk tgk brite slepas genap bbrape taon aku x tgk brite..huhu
tuh x pe agi,yg nk wat aku gelak smpai mati nih,ley plak pmberite tuh,tah sape name die tah,aku ne knal pmbace brite nih,len r org yg utang ngan aku,konpom smpai mati aku ingt....
ko nk taw,tyme ngah masyuk bace brite,tetibe anting2 die sblah tetanggal...mak aih,iye segan tuh,setaw aku gaji pmbace brite nih maw dkat riban2,tp x kn beli anting2 same yg cam akak aku beli kat danaukota kot..adoih,mmg smpai mati aku ingt ah,kalo aku de pluang jumpe die,aku mntak otograp die pahtu aku gelak2 kat die..hohoho...


eh,diam x diam,da cukop 50 entri aku da wat..hohoi,bawu 2 mnggu bwat blog nih an..thx sume yg sudi tgk blog akuh,sbagai penghargaan,kowunk dapat topap percume 50hengget..juz mntak kat mak kowunk duet, n gi topap keyh..hoho..

4 comments:

Siti Fatimah Nabihah on December 14, 2008 at 9:53 PM said...

hahaha.. malu siot!! sape la dier.. napa ct xsempat gk,huhu.. rugi tul!!

desbliss on December 14, 2008 at 10:03 PM said...

hakhak...aku tompang gelak smpi sakit perot...mmg siyes lawak..

itulah yg dikatakan wardrobe malfunction...sgt malu ok...ko pon satu bro, xde bnda len ke ko nk post slain berita memalukan kemaluan beliau itut..

Aku harap ko dpt submit nama pembace itu di entry selepas ini..

Sekian :muke kesian kt si pemalu:

Dzulfikri zulkiflE on December 15, 2008 at 11:27 AM said...

hoho,aku da taw da sape die..

desbliss on December 15, 2008 at 9:00 PM said...

sape dia weyh..

meh aku nk thu gak..

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template