Tuesday, December 16, 2008

Malu semalu MalunyE


erh..bowinknye pagi nih,nk gi skola,kang owg kate mental lak tyme skula tanak skula,tyme cuti nk cuti nk lak gi tmpat puake tuh,nk kuar,dompet da bwang..(xde dwet sbab tuh bwang...)
ha,aku ingt agi camne duet aku abes sket2...sala 1 drnye..isk2..aku da beli kat 1 kotak pnjang tuh shuttle..sbagai pemaen badminton yg professional dlm mimpi,smpai bile aku nk beli 2-3 shuttle jek sbulan..
tyme nk beli nih aku mmg rase malu sket sepeti aku ngah separe bogel krane...
isk2..segan nk cite..aku gi ah kdai dgn konfidennye aku bajet hage dlm 35 camtuh coz tyme aku dajah 3 dlu aku beli arge die 35,mane la aku taw bile da form4 arge die naek an..skali bile aku nk baya tuh,org tuh pn tekan2 r mesen kire tuh..ka-ching...lebey kuang camtuh r bunyi die..skali kat display die tuh 2les 42 rnggt..mak aih..same macam 2 jam karaoke kat karoeke jamban vvip pnye dowh..aku dgn glabanye xde duet nih,aku pn ckap r kat org tuh aku nk beli bnde laen agi tok kaver malu..aku gi kat blakang tmpat jual megi tuh,aku twos kontek mak aku mntak anta duet..ko x ya cte r mak aku nye bengang..seb bek die lemah lembut,kalo x mmg cam2 da kuar oley seowunk ibu..so,mak aku tambah agi 10 n aku beli r 1 cadbury kecik sbagai nk kaver malu td an...so,camni r cite yg wat aku malu rase cam pkai spender kat luar jek..
aku de gamba,t aku update..

7 comments:

Siti Fatimah Nabihah on December 16, 2008 at 4:58 PM said...

hahaha.. lawak tul! nasib bek mak ada kan.. kalu x gerenti malu beb! hehe..

Dzulfikri zulkiflE on December 16, 2008 at 8:25 PM said...

KALO MAK XDE,TEPAKSE AH KOL SEETY SUWO ANTA DUET..HOHO..

desbliss on December 16, 2008 at 9:01 PM said...

Cam bodo la ko punye citer neh..siyes sakit prot aku di waktu perot ngah kelaparan neh..hakhak

Dzulfikri zulkiflE on December 16, 2008 at 9:15 PM said...

yeah,aku dapat title bodo..thx debliss...hoho..

Siti Fatimah Nabihah on December 16, 2008 at 9:19 PM said...

hahaha.. pelik dapat title bodo pun best??? hurm.. so pasni tulis kt header blog ko title tue..
okay,nti kalu xckp det kol la erk! hehe

Dzulfikri zulkiflE on December 16, 2008 at 9:20 PM said...

da tuh,nk dpat title pndai bkn kemaen susa agih...huhu
orait,no. nye 999 kn?? huhu

Siti Fatimah Nabihah on December 17, 2008 at 3:02 PM said...

hahaha.. pasni suruh desbliss cari lagi tittle yg lebih power.. erm,999?? hurm.. rasanya btul la tu nmber aku kot..^^

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template