Wednesday, December 17, 2008

Amende NiH?? demmit...


ades,da lame aku x bukak minatang kat bawah ni...minatang pe tuh...tanak gitau...(jom men teke teki..) satgi aku gtau r,bia aku yg ngah excited nih cite dlu..aku dpat tyme sblom abes skula rituh...cekgu aku baek..die kasi minatang nih awal..bnde nih amat begune..duH!! tp begune tok org yg nk jadi dokter atau engineer..yg nk jadi gammers speno mase cam aku nih camne?? kasi la dvd games bnyk2 ke,ni x,die kasi buku teks awal2...adoih,kalo die da kasi awal2,aku kne bawak blk uma,kalo aku nk bwak blk uma,kne mntak mk aku amek aku dr skola coz bnde berat sial,kalo da mak aku yg amek,t mak aku taw aku dpat buku teks,kalo mak aku taw aku dpat buku teks,mak aku gitau bapak aku,kalo bapak aku dpt taw dr mak aku yg da taw aku da dpat buku teks,sah2 aku kne bace buku tyme cutih..demmit..eh,cam pnjang sgt je explanation aku td...xpe ah,aku tnggi,len r aku ketot,bawu post pendek2..
da r kne tusyen agih..tuh la aku ckap,aku tanak amek Sains,aku nk amek ict,xpn mpv,perot pn knyang an..tp atas paksaan org ramai,aku amek r,bkn susa pn aliran saens nih,juz kne rajen jek..ha!! tuh r masalah nye,aku x rajen..kalo sape nk kasi aku anugerah,ley kasi anugerah manusie paleng malas dlm malaysia n planet utarid..
tp,nk x nk aku tepakse r bace buku2 nih..(tuih,cam ko bace je)...


p/s= gamba mengikut subjek yg paleng x dsukai hingge yg paleng disukai..yg paleng bawah tuh sivik...i lyke..


Photobucket

.

5 comments:

merahitujambu on December 18, 2008 at 9:20 AM said...

blaja rajin...
nk start skool dh ni..huhu

Siti Fatimah Nabihah on December 18, 2008 at 1:57 PM said...

hahaha. samala! subjek sain plg boring.. menyesal aku amek sains! erm,xpe2.. gud luck witg ur reading(ada baca ke?) hehe

Dzulfikri zulkiflE on December 18, 2008 at 6:10 PM said...

insyaALLAH belaja rerajen..huhu..

uit,ade bace r,bace tajok je ah..hoho

Siti Fatimah Nabihah on December 18, 2008 at 11:44 PM said...

hurm.. da agak dah..!! ntah yg tajuk tu pun ko xphm2.. hehe

Dzulfikri zulkiflE on December 19, 2008 at 12:18 AM said...

oit,sori bnyak,sape kae x paham,juz x understand jek...

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template