Tuesday, December 16, 2008

Tunggu apE


dlu aku ade minat 1 lagu ni aw,aku mmg suke ah dgr lagu pelek2,cam dajah 3 aku suke dgr lagu iwan,memori daun pisang,n tyme da besa aku suke dngar lagu iwan gak,iwanshah...lagu gedik yg bez sial..aku da lame lupe lagu nih tp tyme aku tgk blog debliss(budak2 jgn tgk blog die,ade gamba muntut),die cite sal lagu nih..pergh,bawu r aku tringat zaman sblom remaje dlu tyme layan lagu nih..tajok die ku tunggu jandamu..untk pmpuan yg nk nyanyi lagu nih,ley r tuka jd ku tunggu dudemu.
tringat pnye tringat,aku pn grab r gita aku n cari chord die..so,amek la ehsan dr aku...

D
kamu aku cocok
Bm
Sejak dulu sudah bersama
G
Boleh di bilang berpacaran
A
Berdua kita serasi

D
Tapi kini lain
Bm
Kau malah berpaling dariku
G
Dan berjanji dengan yang lain
A
Aku ini kau campakkan

Reff:
Bm Em
Namun cintaku tak bisa
A D
Begitu saja menerima
Bm Em
Kenyataan kau pergi dariku
A D
Aku masih tetap cinta
Em F#
Lalu kuputuskan kutunggu jandamu

[*]
Kutunggu jandamu
Maaf bila ku menyumpahi
Saking aku cinta padamu
Kau jandapun aku mau

Back to Reff:

Lalu kuputuskan.. kuputuskan kutunggu jandamu

Back to [*]

Back to Reff:

Lalu kuputuskan kutunggu jandamu

Tak bisa terima kau pergi.. dariku
Aku masih tetap cinta
Lalu kuputuskan kutunggu jandamu



yg laen tuh lebey kuang same jek..time kaseh debliss sbab mengembalikn memori aku...

4 comments:

desbliss on December 16, 2008 at 9:02 PM said...

Perghhh...suda ada kod erk, bagos2...nanti aku nk try men, klu salah jaga ko...dgn ko ngan gitar ngan cadbury yg ko beli ngan shuttle cock tu skali aku SEbatTtttt.....hakhak

Dzulfikri zulkiflE on December 16, 2008 at 9:12 PM said...

oit,lupe nk ckap,gune power chord aw,baru srupe..
deh,abeh tuh yg kat blog ko tuh ko juz amek gamna je ah?? siot...amsterdamn..

desbliss on December 17, 2008 at 12:02 AM said...

Tu mmg la aku ngah main lagu tu...

kord yg ko kc sedekah tu lain bro...

ampes lorh....berantakan gini deyh

Dzulfikri zulkiflE on December 17, 2008 at 12:16 AM said...

owh..tp kord aku ikot key betol aw..try maen ngan mp3 die..konpem same..

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template