Monday, December 15, 2008

CurlinG...mende tuh??krinting rambot keR??


ha,kowunk taw x sport curling,kat tempat aku ade,tp bkn sport la kn,tp name tempat..kerling....nk gak..huhu..
so,amende curling nih?? ni la minatang yg aku rase paleng dekat dgn boling yg dowunk men kat padang,a.k.a,boling padang..
aku x taw r sgt rules n regulation die,tp mmg dkat ah ngan boling padang except die men kat ais..sbab tuh r kat malaysia xde sport nih wlaupn kite trkenal ngan ais kepal or ABC..
ritu aku de tgk kat espn,aku mmg ske gak r tgk curling nih coz yg join team pmpuan msti gle ah wa ckap lu,kompom tgk x tutop mulot..
tp ade sowunk dr team scotland nih,die x r cun maneh,x mude mane,x maen bagos mane,dn x ley dijumpai di mane2..tp aku suke lak tgk...mmg bez r,game tuh agi bemakne kalo tgk die although mmg blambak awek cun laen dlam tuh..huhu..
name die kelly wood..umo x smpai 30 agi aku rase tyme aku tgk kat adk kpd buah kiwi iaitu wikipedia..
so,kat malaysia bile nk ade curling nih,transform je r tmpat ice skating kat sunway piramid tuh..t bile da transform,untk ice skater lak,kowunk tuka r profession jd roller bladder an..
so,nih r gamba die..kelly wood...nape kelly wood nih x same cam kelly clarkson ek??

p/s,specel tok gamba die,aku x resize jd kecik...huhu
Photobucket



ehem..x sangke da lebey sribu view aku dlm mase 2 minggu...time kaseh kpd ibu bape sy yg menyambungkn streamyx ke umah sy...huhu
de gak yg tanye aku tanak ke tuka template,taknak ah,aku rase cam ok jek template nih...dlu aku plg bnci ijau coz tyme kat semashur aku uma ijau,msti kala..bile tuka skula n join uma biru,baru r mng 4 taon beturot turot..hoho..

3 comments:

Siti Fatimah Nabihah on December 15, 2008 at 7:16 PM said...

hahaha.. curling..!!
erm,keling pernah ar dengar! hehe^^
bowling ais lak?? haiz..mcm2 ada

Dzulfikri zulkiflE on December 15, 2008 at 10:38 PM said...

tp die x pkai bula buling keyh..huhu

Siti Fatimah Nabihah on December 16, 2008 at 5:03 PM said...

hahaha.. okok! pasni bowling dlm air lak! hehe..

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template